Merikoskenkatu 6 90500 Oulu  |  
Puh. 08 344 341

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kellosepänliike Norin Kello ja Kulta
Merikoskenkatu 6
90500 Oulu

Y-tunnus: 02101008
Puh: 08 344 341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kellosepänliike Norin Kello ja Kulta:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 9Jaa

Kellot ja korut Oulussa

Liikkeestämme löydät laajan ja monipuolisen valikoiman kelloja, koruja ja lahjaesineitä. Myymämme seinä- ja rannekellot ovat korkealaatuisia ja kestäviä merkkikelloja. Koruista taas löytyy ihastuttavia vaihtoehtoja omaksi tai lahjaksi niin naisille, kuin miehillekin - kihloja unohtamatta! Meiltä löydät myös mitalit ja pokaalit joka lajiin ja palkitsemiseen.

Myymämme tuotemerkit:

Kalevala Koru, Finnfeelings, Leijona, Candino, Seiko, Q&Q, Citizen, Festina, Eichmuller, Casio, Rhythm, Zippo, Fossil, Pirami, Paletti Jewelry, Suomen Korutuote, Kultakeskus, Saurum, Kohinoor, Nachtmann, Tinatalo, Remmitalo Virolainen, Hermle, Junghans, Loiste, Lovelinks, Lumoava, Bohemia Crystal, Jan Böckerman, Tapio Wirkkala, Hämeen Hopea Jaloste, Hyvärinen, Helge Lahtinen, Jukka Ailio, Jipe Trading, Hagerty 

Kellosepänliike Norin Kello ja Kulta tuotteet